relaxatie-salon voor hem en haar - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

23 september: massagevakbeurs Antwerpen expo!!!
LINKS
LINK
ADELE
Adèle

Categorieën

genieten
links
spreuken
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

GENIETEN

één van de leukste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten!!!!!
 
Sylvia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Genieten is ook vakantie, ik weet, we zijn nog maar april maar vele mensen beginnen er stilletjes aan wel al naar te verlangen...
Niet weten waar naartoe?
Wel, hier enkele tips:
 
Yoga vakantie:
---------------------
Aan het Gardameer in Italie
 
8 dagen puur genieten van yoga en alles wat het leven in Italie zo bijzonder maakt.
Om te proeven, te ontdekken en heerlijk verwend te worden.
Een vakantie voor jezelf, in een omgeving waar je je prettig voelt en je meer dan welkom bent!
 
 
Creatieve en Spirituele vakanties in het hartje Frankrijk:
-------------------------------------------------------------------------------
o.a. Combiweken Yoga en Creatief
v.a. 395euro per week all-in
 
 
Spirituele reis en Vision Quest in de Heilige Vallei in Peru:
------------------------------------------------------------------------------------
24/8/11 t/m 12/9/11
Begeleid door o.a. Rob Top (auteur van het boek: Westers Sjamanisme en de
Vision Quest)
 
Sta je op een kruispunt in je leven en is een ultieme ontmoeting met de
natuur datgene wat nu aan de orde is?
Ergens diep in je, kan een kentering plaatsvinden.
 
 
Een innerlijke ontdekkingsreis in Andalusie:
---------------------------------------------------------------
Voel de kracht in jezelf!
 
 
Maison la grande Combe:
------------------------------------
Yoga en Meditatie Retraites
Yoga Docenten Opleiding, Esoteric Healing Opleiding
Stilte Weken en Individuele Coaching, Groepsaccomodatie
12480 St Izaire, Frankrijk
tel.: 00-33-565994841
 
 

3 Reacties op GENIETEN:

Comments RSS
Sylvia on zaterdag 16 juli 2011 13:24
Een goed boek aan alle Goddelijke vrouwen...(rode leesvoer) "Het Rode Boek" van Sera Beak,Een spirituele aansteker voor slimme, stoere en sexy vrouwen, verkrijgbaar op bestelling bij de Standaard boekhandel. Het Rode Boek is een vurige cocktail van hindoeistische Tantra en zenboeddhisme, Rumi en Carl Jung, godinnen en parapschychologie, gemixt met kosmische knipogen, styling, relaties, seks, dromen en intuitie. Voor slimme vrouwen met lef, die nieuwsgierig zijn naar spiritualiteit maar zich niet aangesproken voelen door de meeste spirituele boeken. Het rode boek is een uitnodiging om je ware identiteit te vinden en die geweldige waarheid met de wereld te gaan delen! Sylvia
Reageren op een reactie


Magic-hands on zaterdag 4 februari 2012 11:39
De 7 hoofd-chakra's: 1e chakra: stuit (veiligheid en roots) 2e chakra: heiligbeen (lust en creativiteit) 3e chakra: maag (energie en kracht) 4e chakra: Hart (liefde) 5e chakra: keel (communicatie) 6e chakra: voorhoofd (intuitie) 7e chakra: kruin (geluk en verlichting) Bij Magic-hands worden op basis van zes van de zeven chakra's de ontspannings-massages gegeven (vanaf het 2e t/m het 7e chakra) Bij onze Tantrische-massage wordt ook het 1e chakra meegemasseerd. ------------------------------------------------------ Zou lichter leven voor vrouwen nog moeilijker zijn dan voor mannen? Het lijkt wel of mannen-in het algemeen natuurlijk-beter in staat zijn om hun zorgen opzij te zetten. Het is niet wetenschappelijk aangetoond, hoewel: het enige echte verschil tussen mannen en vrouwen dat uit elk onderzoek naar geslachtsverschillen altijd weer tevoorschijn komt, is dat mannen meer risico's durven nemen dan vrouwen. En risico's durven nemen, is dat niet een andere manier om te zeggen dat je het leven wat lichter opvat? Meer als een spannende wedstrijd dan als een zware plicht? Hoe het ook zij, David Deida, een Amerikaanse coach/goeroe, beveelt speciaal vrouwen aan om regelmatig plezier te hebben. Wij moeten van hem dansen, lachen, zingen, ontspannen, loslaten, liefst samen met andere vrouwen, maar het kan ook met je kinderen, of desnoods alleen. Volgens Deida is dat dé manier om lekker in je vel te komen en te genieten van het leven. Want vrouwen hebben de neiging zich verantwoordelijk te voelen voor het wel en wee van de hele wereld, en dat maakt dat we voeling verliezen met onze diepste vrouwelijke natuur. Volgens deze Amerikaanse coach moet je dus als vrouw minstens een uur per dag besteden aan lichtzinnige, frivole, nergens toe dienende, maar verrukkelijke pret. Wat een grappige opdracht. Het doet denken aan Marry Poppins, die beroemde nanny uit het boek en de gelijknamige kinderfilm, als ze op theevisite gaat bij een vriend en het hele gezelschap in pure, bubbelende, onweerstaanbare lachbuien naar het plafond opstijgt. Ze blijven er een uurtje hangen en dalen dan weer zachtjes naar de grond. Zoiets dus. Elke dag... ----------------------------------------------------------- De acht belangrijkste lessen uit 'durven doen wat je raakt' 1-Volg je plezier richt je op datgene wat je energie geeft en je blij maakt 2-Durf je te laten raken door wat er op je pad komt vaak heeft dit te maken met wat je zelf hebt gemist en/of iets wat eerder in je leven belangrijk is gebleken 3-Laat je niet weerhouden door angst en twijfel Deze emoties horen juist bij het zoeken van je eigen weg 4-Wees bereid risico's aan te gaan en te springen (met een enorme focus) Zorg dat je je voornemens omzet in daden en focus blijft houden. 5-Durf 'diep' te gaan om (het geloof in) jezelf te vinden Na veel pijn en verdriet kom je uit bij je vermogen bepalende beslissingen te nemen en voor jezelf te kiezen 6-Blijf doorzetten en leer te doseren Najagen van dromen en ambities en ontwikkelen van talent eist z'n tol: frustratie, geduld, energie, tijd en stress Dus zorg ervoor lichamelijk fit te zijn, blijf je vriendschappen en contacten onderhouden en tank voldoende bij door te ontspannen. 7-Blijf altijd leren, vooral van je fouten Imperfect zijn, fouten maken, proberen; dit hoort allemaal bij in beweging zijn. 8-Zoek de stilte en gebruik je intuitie Je intuitie vertelt je met heel subtiele signalen of je op het goede spoor zit. In de stilte kun je die bron van wijsheid in jezelf aanboren. ----------------------------------------------------------- Deze stukjes tekst komen uit het inspirerende maandblad Happinez, mindstyle magazine!
Reageren op een reactie


verkopen Rolex horloges on zondag 15 juli 2018 11:55
I will read your newsletter regularly.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint